Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mayhem ve Dominat çifti tebrikler..

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

=) daha ileride yazıcaktım ama yinede mutluyum..

Dominat'ım benim, gerçi buradan cok önce tanısmıstık, msnde birlestik, burada devam edicez..

Canım sevgilim benim..
Seni seviyorum =)

:utandım:[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

3 gündür telefonla görüsüyorum, eskiye dayanıyor bizim arkadaşlıgımız aslında ama dün geceden beri mustekbal sevgilim dir kendisi..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

Sağolasın, eywallah arkadaşlar..
Darısı başınıza.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 28 Temmuz 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
3 gündür telefonla görüsüyorum, eskiye dayanıyor bizim arkadaşlıgımız aslında ama dün geceden beri mustekbal sevgilim dir kendisi..

hah oke bi ara patiden ba$ka bırı vardı ya 1 hafta önceısne kdr ondan sordumda.

zaugnaya kocaman bir +1[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mayhem, 25 Temmuz 2005 08:02 tarihinde demiş ki:
haha cok iyi ya =)
benden sonra Madcat 'e göz koymus =P
hayırlısını temenni edelim, bir yastıkta kocayın efenim.
bana hayrı olmadı sana olsun bari. =)
saka tabiki..
kalpler cok şeker, mutluluklar.

quote nerden? --->Bakiniz...
+1 diyorum..[signature][hline]Madcat....--->Metket...
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

Lol ne alaka ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ha tamam o zaman sagolasın.
eywallah.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 21 Temmuz 2005 17:45 tarihinde demiş ki:
nefret ediyorum "sululuktan"

adam gelmiş babasının konu başlıgı gibi saçma sapan, ipe sapa gelmez, asla komik olmayan (zaten komik olmasıda beklenmeyen), gerizekalı mesaj atıyor!

bin defa diyoruz ki, konu başlıgı ile ilgisiz mesaj atmayın! gereksiz sululuk yapmayın. ama anlayan beri gelsin!

hayır genelde o kadar da terbiyesiz ki bu kişiler, kendi zamanımızı harcayıp mesajlarını sildiğimizde, utanmadan sıkılmadan sanki yaptıkları çok dogru imiş gibi "mesajımı niye sildiniz" diye fütursuzca "akılları sıra" hesap soruyorlar. ayıptır be! hadi eşeklik edip, sözde komik olma veya birine laf sokma çabası ile gereksizlik ötesi mesaj atmışsın, bari biz oturup üşenmeyip sildiğimizde, yeni mesaj atıp hesap sorma! ama nerde! ar damarı çatlamış insanların. saygısızlık, terbiyesizlik dizboyu! argo kullananmı ararsın, sanki yıllardır tanıdıgı erkek arkadaşları ile kahvede el ense parmak götte muhabbet edenimi ararsın...

çok şey var yazacak ama yazmayada zaman harcamak istemiyorum. saygısız seviyesiz insan grubu. bin defa anlatsanda anlamayacak nasıl olsa. ona göre yaptıgı herşey dogru nede olsa!

buraya koymadan geçemiyecegim arkadaşlar.
threadin cıvığı cıkmaması dileği ile..

bu arada tekrar teşekkürler.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bunu koymadan gecemeyecegim,

said:
thelegbra, 13 Temmuz 2005 15:34 tarihinde demiş ki:
said:
thelegbra, 13 Temmuz 2005 15:29 tarihinde demiş ki:
L61 Priest Mayh[insert l33t language number here] with instant resurrection spell.

03 Ocak 2005 (allah rahmet eğlesin)
18 Ocak 2005 (yenisi gelir)
18 Ocak 2005 (aşkından sular seller gibi aşıktır)
bonecrusherdan, olay yorumları..
said:
Bonecrusher, 26 Ocak 2005 16:28 tarihinde demiş ki:
aman dikkat et bu da ölmesin
bu sefer daha kötü olur herhalde
o yüzden gözünün önünden ayırma

08 Şubat 2005 (mayh4m evleniyor! wootz!)
xx Şubat 2005 (yalancı seniii! bu başlık 5 dakika önce gösterimden kalkmıştır)

bir Mayh[insert l33t language number here] hikayesinin daha sonuna geldik,
said:
Mayhem, 13 Temmuz 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
Yenisi yolda mutlaka bekleyin, coming soon..

edit:typo
[signature][hline]Safety in numbers, you thought I'd washed away,
But I'm still waiting for the rain...

Çizimlerim [Pati Albüm]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir bütün olmak için birleşen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrılmasın ve her zaman sevgi dolu baksın gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz yolda, güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Ömür boyu mutluluklar.

:)[signature][hline]ThuG_Life
WEST SIDE IS THE BEST
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...